Muratcık Kadıoğlu İlkokulu
Muratcık Mahallesi Eynoğlu Kümeevleri No 68 Gürgentepe/ORDU

VİZYON

Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, çalışanları gerekenleri yaparken kendinden emin olsun ve çalışma ortamları çağın şartlarına uygun olsun ,velilerin öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinin bilinmesini ve okulumuzda herkes , her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın istiyoruz.

MİSYON

• Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, • Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, • Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, • İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, • Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, • Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, • Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, • Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.

BAŞARILAR

Kütüphane Kitap Sayısı :2098
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR. İLKOKUL VE ORTAOKUL AYNI BİNA İÇERİSİNDEDİR.

NORMAL ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR. İLKOKUL VE ORTAOKUL AYNI BİNA İÇERİSİNDEDİR.

08.45 - 14:00

KALORİFER SİSTEMİ MEVCUTTUR.

ÖĞRETMENLER OKULA KENDİ ARAÇLARI İLE GELMEKTEDİR.

İLÇE MERKEZİNE 10 KM UZAKLIKTADIR.

MAHALLEMİZ İLÇE SINIRLARI İÇERİSİNDE YER ALMAKTADIR.