KENDİN TASARLA RİTMİ YAKALA ETWİNNİG PROJESİ

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Aysel AKSU CANDAN'nın ŞUBAT ayında KENDİN TASARLA RİTMİ YAKALA  adlı proje çalışması öğrencileriyle başlamıştır.

KENDİN TASARLA RİTMİ YAKALA ETWİNNİG PROJESİ

Projenin ana teması olarak; okul öncesi dönemi öğrencilerinin, geri dönüşüm malzemeleri değerlendirerek kendi ritm aletlerini ve bu ritm aletlerini akranlarıyla birlikte uyarlama yapmalarını esas alır. Sesleri ayırt etmek benzer ve farklı sesleri bulma becerisini geliştirmeyi sağlayacaktır. Geri dönüşüm hakkında farkındalık kazanacaklar, özgün ve yenilikçi düşünme becerilerine açık olacaklardır. Aynı zamanda farklı ritmlerde kendini ifade etme fırsatı bulacaklardır. Müzik konusunda önyargıları olan çocukların özgüven konusunda geliştirme sağlanacaktır.

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Semiha Aysel AKSU CANDAN'nIn ŞUBAT ayında KENDİN TASARLA RİTMİ YAKALA  adlı proje çalışması öğrencileriyle başlamıştır.

Projenin Amaçları:

Müzik ile ritim becerisini geliştirmek

Geri dönüşüm bilincini geliştirmek

Kendini yaratıcı yollarla ifade etme becerisini desteklemek

Ritim ile kendini ifade etme yolları bulmak

Doğaya olan bilincini desteklemek

Problem çözme, hayal gücü, iletişim, işbirliği becerilerini geliştirmek

Öğrencilerin özgüven becerisini desteklemek.

Etiketler :etwinning,